PUBLICITAT

Eslovàquia

Núria Vilarrubla guanya l’Europeu 2016 d’eslàlom en C1 femení

La urgellenca venç la final disputada a Liptovsky Mikulas, a Eslovàquia

Per EL PERIÒDIC

Núria Vilarrubla, campiona d’Europa 2016 d’eslàlom.
Núria Vilarrubla, campiona d’Europa 2016 d’eslàlom. | RFER
La urgellenca Núria Vilarrubla es va proclamar el passat dissabte campiona d’Europa de canoeslàlom en la categoria C1 femení, en guanyar la final disputada a Liptovsky Mikulas (Eslovàquia), segons informa RàdioSeu. La palista va dominar la mànega decisiva, en què es va imposar amb un temps de 124.91, un avantatge mínim de 0.66 sobre la segona classificada, la txeca Katerina Hoskova. Pel que fa al tercer lloc, la britànica Mallory Franklin va guanyar la medalla de bronze. 
 
Aquest no va ser l’únic èxit de l’equip estatal, ja que el basc Ander Elosegui va obtenir el bronze. El canoista del Santiagotarrak va fer un tercer lloc a la final, amb un temps total de 102.56, a 2.69 del guanyador. 
 
El campió i el sotscampió van ser locals: els eslovacs Alexander Slafkovsky i Michal Martikan. Aquest podi ha permès a Eloegui obtenir el billet per a Rio 2016, després d’haver adquirit el diploma olímpic en els dos anteriors Jocs, a Pequín i Londres. La jornada es va completar amb un altre bronze per al combinat espanyol en la categoria de K1 patrulles. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT