PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Andorra HC es juga ser campió el pròxim diumenge a Girona

L’empat de dissabte entre el Jonquerenc i el Masies de Voltregà deixa els tricolors com a favorits al títol

Per El Periòdic

Wifi Balart, en un partit al pavelló Comunal.
Wifi Balart, en un partit al pavelló Comunal. | TONY LARA
L’Andorra HC té a tir el títol al grup C de la Segona Divisió Catalana. La classificació ha donat un gir inesperat a falta d’una jornada perquè acabi la lliga, en un cap de setmana en el qual l’equip que dirigeix Roger Corral tenia descans. El pròxim diumenge, a les 12.45 a la pista del Girona B –cinquè classificat amb 45 punts, 16 menys que els tricolors–, serà campió si guanya. 
 
Abans de la disputa de la penúltima jornada l’Andorra HC era segon amb 62 punts en 25 partits, els mateixos que el líder Jonquerenc, que sumava 63, i un més que el tercer, el Masies de Voltregà, que en tenia 60. Els dos enemics en la lluita per l’ascens van empatar 3-3 i, tenint en compte que el Jonquerenc descansa l’última jornada, els tricolors depenen d’ells mateixos per alçar el títol. 
 
Cal tenint en compte, però, que el Masies de Voltregà juga dissabte a les 17.30h. contra el Caldes –setè classificat amb 30 punts– i si perd, l’equip tricolor serà equip de Primera abans de jugar, ja que pugen els dos primers. Sinó, tindrà prou amb fer el mateix per assegurar-se el subcampionat. L’average, això sí, el té perdut en perdre a casa 1-2 i empatar a Voltregà 2-2.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT