PUBLICITAT

Encamp

La 13a paga dels polítics d’Encamp, per a obres socials

Moments previs a la missa d’ahir amb motiu del dilluns de Pentecosta.

Per El Periòdic

Moments previs a la missa d’ahir amb motiu del dilluns de Pentecosta.
Moments previs a la missa d’ahir amb motiu del dilluns de Pentecosta. | El Periòdic
El cònsol major d’Encamp Jordi Torres, va anunciar ahir que per al proper exercici pressupostari i pel dels tres anys vinents el Comú ha obert una partida destinada a finalitats socials que provenen de la renúncia a la tretzena paga que han fet els polítics del Comú.

l voltant de quaranta persones van participar ahir  en la tradicional diada de Sant Romà de Vila, que es va celebrar coincidint amb el dilluns de Pentecosta, i que va comptar amb la presència de les autoritats comunals. El cònsol major va parlar del projecte d’heliport recordant les dues reunions mantingudes amb el Govern per a tractar el tema i recordant que «si tècnicament el projecte no afecta els sobrevols» el Comú no s’oposarà a la infraestructura. Torres va assenyalar que la proposta d’ubicació feta pel Govern es troba en «zona industrial, i que per tant les urbanitzacions es troben allunyades». Igualment, el comú es troba a l’espera de l’estudi encarregat pel Govern. 
 
Per altra banda, Torres va avançar que en l’elaboració del pressupost que la llei obliga a avançar pels propers quatre exercicis, ja es contempla la destinació pressupostària de la tretzena paga a la qual van renunciar els polítics del Comú. Aquesta partida es destinarà a afers socials tant d’Encamp o del Pas de la Casa, i ja serà amb aquest pressupost, el d’enguany, i els tres anys següents.
 
L’església de Sant Romà de Vila va viure ahir la missa pel dilluns de Pentecosta i un aperitiu posterior. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT