PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguda una dona en ferir la seva parella amb un ganivet

Els agents actuen també contra un portuguès amb una ordre de detenció

Per El Periòdic

| ÀLEX LARA
La Policia va haver d’intervenir en nombroses ocasions durant la setmana passada amb motius de diversos delictes. A Escaldes-Engordany, l’actuació més destacada va ser contra una dona de nacionalitat estoniana que va ferir, presumptament, la seva parella amb un ganivet.

El passat dimecres, a les 21.25h de la nit, la Policia va haver d’actuar en un domicili escaldenc en produir-se una baralla entre una parella. La dona, d’Estònia i no resident, presumptament va ferir l’home de manera lleu amb un ganivet. Per altra part, la Policia va detenir altres dues persones el dissabte passat: una per tenir una ordre judicial de detenció (es tractava d’un resident portuguès de 33 anys), i la segona per presumptes injúries, amenaces, desobediència i resistència als agents de policia en actuar aquesta en el domicili per controlar una discussió conjugal.
 
Novament, alcohol al volant / Una setmana més s’ha de parlar de noves detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol. La setmana passada es va tancar amb dos casos, un efectuat el passat divendres, quan un espanyol no resident de 26 anys, que a més tenia una prohibició judicial de conducció en territori andorrà, va ser detingut en donar positiu amb 1,84g/l. Si aquest fet es va produir a les quatre de la matinada, el dissabte 14, a les 19.55 va ser controlat un altre conductor, en aquest cas un resident portuguès de 55 anys, amb una taxa d’alcolhol d’1,13g/l.
 
Drogues / El passat dimecres dia 11 va ser detingut un home de 26 anys de nacionalitat espanyola i no resident que intentava creuar la frontera del riu Runer amb 0,6 grams de cocaïna. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT