PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El retaule de la Pietat s’inaugurarà divendres

Diferents experts explicaran el procés de restauració i es podrà veure un audiovisual que documenta la intervenció

Per EL PERIÒDIC

Obres de restauració al retaule de la Pietat.
Obres de restauració al retaule de la Pietat. | TONY LARA
Coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus, aquest divendres serà inaugurat el retaule de la Pietat. En l’acte es podrà saber més sobre el mateix retaule i la seva restauració i es podrà veure un documental que documenta aquesta restauració. L’acte tindrà lloc a les 19 hores al Museu Diocesà d’Urgell.
 
La inauguració coincideix amb la celebració del Dia Internacional dels Museus i que aquest any porta el lema Museus i paisatges culturals. Diferents experts explicaran el procés de restauració i també es podrà veure un audiovisual que documenta aquesta intervenció. L’acte tindrà lloc a les 19 hores, al Museu Diocesà d’Urgell i serà presidit per l’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.
 
 Així, després de la presentació de l’audiovisual sobre el procés de restauració, la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, Àngels Solé, explicarà l’actuació duta a terme en la obra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT