PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Periòdic ofereix cada divendres l’especial econòmic ‘Business’

Avui surt el primer número, amb un tema dedicat al nou IRPF

Per EL PERIÒDIC

El ‘Business’ es publica cada divendres amb EL PERIÒDIC.
El ‘Business’ es publica cada divendres amb EL PERIÒDIC. | EL PERIÒDIC
Andorrana de Publicacions ofereix a partir d’avui un nou producte als seus lectors. Es tracta d’un especial econòmic amb quatre pàgines que abordaran els diferents temes que ens aporta el dia a dia i que són de gran interès per als ciutadans. El ‘Business’ obre aquesta setmana les seves pàgines amb una completa informació sobre el nou IRPF.
 
El ‘Business’ es publica cada divendres juntament amb l’edició del dia d’EL PERIÒDIC D’ANDORRA. En el primer número que es publica avui, el director de Fiscalitat d’Andbank, Ramon Chese, fa una anàlisi sobre el funcionament del nou Impost de la Renda de les Persones Físiques (IRPF). Igualment, s’ofereixen dues opinions de destacats economistes, com són Àlex Fusté, economista en cap del Grup Andbank, i de Pere Brachfield, director de Brachfield&Morosólogos Asociados, de Barcelona, que ens ofereix el seu punt de vista sobre el Single Euro Payments Area (SEPA). 
 
Les pagines aporten a més notícies que afecten al dia a dia d’Andorra, així com una bateria de breus per obtenir les pinzellades de la resta d’informacions del sector. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT