PUBLICITAT

Andorra la Vella

169 candidats es presenten a la Prova Oficial de Batxillerat

Els examens tindran lloc entre la setmana que ve i el 2 i 3 de juny

Per EL PERIÒDIC

Uns estudiants esperant per fer la prova de batxillerat.
Uns estudiants esperant per fer la prova de batxillerat. | ALEX LARA
La Prova Oficial de Batxillerat (POB) que tindrà lloc entre la setmana que ve i el 2 i 3 de juny compta aquest any amb la participació de 169 candidats, 155 dels quals són escolars i 14 candidats lliures. El batxillerat científic i tecnològic és el que registra un major nombre de candidats, concretament 66.
 
El batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre de candidats (66), seguit del batxillerat econòmic i social (45), batxillerat artístic i de la comunicació (37), i del batxillerat humanístic i lingüístic (21).
 
Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens, ho fan de manera esglaonada, ja que tenen cinc anys per obtenir el títol de batxiller. Les proves escrites seran el 23, 24, 25 i 26 de maig de matí i tarda, mentre que els exàmens orals tindran lloc el 27 de maig i els 2 i 3 de juny en hores assignades de matí i tarda.
 
Els resultats de la POB es publicaran el dijous 7 de juny a les 12 hores al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació, i a la pàgina web www.educacio.ad. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT