PUBLICITAT

Andorra la Vella

Sarian arriba a Andorra amb un art abstracte i d’efectes

La galeria Angels Company exposa les obres de l’artista francesa

Per EL PERIÒDIC

L’artista Isabelle Sarian amb les seves obres.
L’artista Isabelle Sarian amb les seves obres. | LA NOUVELLE RÉPUBLIQUE
Angels Company art gallery exposa Confidences Abstraites, de l’artista francesa Isabelle Sarian. La mostra pictòrica es pot veure a la galeria d’Andorra la Vella de dimarts a dissabte de les 11 hores a les 13.30 i de 16.00 h a 20.30 hores. 
 
Les obres de Sarian es composen d’acrílics, mantenen un estil abstracte de gran format i es recreen amb un contrast de colors i moviments pictòrics amb els efectes materials que flueixen claraboies. Segons La Nouvelle République, l’artista assegura que està «sempre entre el cel i la terra». L’autora també matisa que les obres es composen de la tècnica d’impressió raku, inspirada en un mètode de la ceràmica de cuina japonesa que produeix esquerdes en la superfície pintada amb pigments de bronze, or, plata i platí.
 
Sarian, dissenyadora gràfica de formació, ha estat directora de varies agències de publicitat de París i Nova York. L’artista denota que l’exploració de «la recerca tècnica i introspectiva de vegades et condueix a una pintura intuïtiva o gestual». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT