PUBLICITAT

Sant Cugat

Landry Riba forma duet amb Jordi Claret a Sant Cugat

Els artistes oferiran un concert «soft instrumental» al MUT

Per EL PERIÒDIC

El músic i director d’Agricultura, Landry Riba
El músic i director d’Agricultura, Landry Riba | LANDRY RIBA
El músic i director d’Agricultura, Landry Riba, oferirà el proper dijous un concert, juntament amb Jordi Claret (de l’ONCA) a Sant Cugat. Els músics participaran en l’espectacle musical que organitza l’ajuntament del territori. L’acte s’emmarca en el Cicle de Música que es realitza cada dijous a la cafeteria MUT. On a partir de les 20.30 hores diversos músics ofereixen un concert als assistents. 
 
En aquesta ocasió, Landry formarà un duet amb Claret per crear un ambient «soft instrumental», segons detalla l’ajuntament. El director d’Agricultura tocarà el baix elèctric mentre que l’integrant de l’ONCA delectarà als assistents amb el violoncel elèctric. L’entrada és gratuïta i l’acte s’organitza en col·laboració amb l’Associació JazzEnViu. 
 
Estrenant aventura / Tot i que Landry ja té una trajectòria consolidada, cada projecte iniciat crea una nova il·lusió, així ho destaca ell mateix a través de les xarxes socials: «Dijous vinent estrenem aventura amb el Jordi Claret al MUT de Sant Cugat del Vallès! Violoncel i baix elèctrics, loops i efectes... Ens deixarem portar... A veure on acabem...». Fins a la data, Landry ha publicat dos àlbums musicals, Tales from behind the mirror i They were trapped in the dream of a dog..., dos creacions que mostren l’art personal i captivador característic de l’artista. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT