PUBLICITAT

Andorra la Vella

Canvi d’imatge per tancar el curs a València

La plantilla vol posar punt i final amb millor regust

Per JOAN JOSEP BLASCO

Bogdanovic, defensat per Mumbrú i Bogris, en el duel amb el Bilbao.
Bogdanovic, defensat per Mumbrú i Bogris, en el duel amb el Bilbao. | Tony Lara
Només queda un partit per finalitzar la temporada, almenys pels conjunts que no es classifiquen per als play-off. Aquest és el cas del BC MoraBanc Andorra després d’una segona volta decebedora. Diumenge al migdia posa punt i final a la Font de Sant Lluís, per enfrontar-se a tot un València Basket que té l’opció de posar-se líder. Si més no, l’equip vol millorar la imatge mostrada en alguns dels partits.
 
«Anem amb la intenció de jugar al màxim possible per guanyar. Serà un partit molt dur», exposa Luka Bogdanovic, que admet que «vam començar molt bé la temporada, però a la segona volta hem baixat molt». Certs partits van ser clau per entendre la devallada de les últimes setmanes. «Si mires la nostra primera volta veus que estem molt a prop de la Copa del Rei. Si arribem a guanyar a la pista de l’Obradoiro segur que juguem la Copa», i ara, amb la ratxa que suma el MoraBanc, hi ha ganes d’acabar la temporada: «Quan es perden tants partits sempre es fa més llarg». Per tant, a València la intenció és «millorar la imatge» per acabar amb millor ànim. Respecte a la seva renovació, el serbi no té pressa per confirmar el seu futur: «Amb aquestes males sensacions vull descansar una mica i a veure com van les coses».
 
La visió a la plantilla és similar entre els seus components. «No ho hem fet tot malament. La primera volta va ser fenomenal», ressalta Betinho Gomes, que voldria tornar a enfrontar-se a l’Obradoiro per «poder rectificar el partit» de dissabte passat. La temporada ha tingut moments de tot, però els negatius han pesat en excés en el tram final. «Hem passat per una mala ratxa i no hem sabut reaccionar», indica el jugador de Cap Verd, que veu la complicació que suposa enfrontar-se al València, «un equip que lluita pel títol i que està molt ben organitzat».
PUBLICITAT
PUBLICITAT