PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc aspira a acomiadar-se amb un canvi d’imatge significatiu

Tanca la temporada a la pista del València, que té l’opció d’acabar líder la fase regular

Per JOAN JOSEP BLASCO

David Navarro, encistellant.
David Navarro, encistellant. | Tony Lara
Demà el MoraBanc posa fi a la segona temporada a la Lliga Endesa, on les ha viscut de tots colors. Des de l’etapa il·lusionat de la primera volta, a la decebedora de la segona. Per acabar té un difícil compromís, a la pista del València Basket (12.30 hores). És una plaça complicada per guanyar, però si més no en la darrera cita cos tècnic i jugadors esperen mostrar la millor cara per no finalitzar amb la mala imatge de les darreres jornades.
 
Els xiulets en la derrota dissabte passat davant el Rio Natura Monbús Obradoiro són força significatius del parer dels aficionats sobre el rendiment de l’equip les últimes setmanes. Una actuació així «ningú vol que es repeteixi i tenir les mateixes sensacions. No és fàcil perquè és l’últim partit i la dinàmica en la que hem entrat és la que és», assegura l’entrenador del MoraBanc, Joan Peñarroya, que confia a la capital del Túria «jugar una altra mena de partit que l’últim que vam tenir a casa». El València necessita guanyar per optar al liderat al final de la fase regular, però no depèn de si mateix. S’enfronten a un conjunt «amb molts arguments, amb jugadors importants amb experiència i desequilibri, però no individualitzat». A més, ara s’han reforçat amb l’ala-pivot nord-americà Travis Peterson, però no s’espera que debuti demà.
 
Per la seva part, David Navarro confia a València «estar el millor possible per poder disfrutar, per intentar competir i acabar tots amb una bona sensació», sabent que «és un lloc molt difícil per guanyar però ho intentarem i que aquesta relaxació sigui positiva, perquè no tenim cap pressió». Valora que serà un matx complicat, perquè «al jugar-se la primera posició és important per a ells, però suposo que volen acabar la lliga amb bones sensacions de cara als play-off». Esperen un rival endollat: «Mires com juguen, amb la intensitat i la qualitat dels jugadors que tenen i és difícil perquè et poden castigar de moltes maneres». Per poder aconseguir quelcom positiu «hem d’estar amb la màxima intensitat i molt concentrats, i intentar cometre pocs errors sobretot en defensa i que això ens permeti corre una mica i aconseguir cistelles fàcils, perquè sinó serà molt difícil».
 
Parlar de futur / Peñarroya, que no vol fer balanços perquè encara queda un partit a jugar, finalitza contracte en acabar la temporada. Com va dir el director general del club, Francesc Solana, després d’un període de reflexió s’asseuran a parlar . «És com ha estat sempre i com continuarà sent», indica l’entrenador. A pesar de tenir els mateixos números que el curs passat, «el club s’està consolidant en una competició que és molt complicada», i com a entitat «sempre ha fet passes endavant en els últims anys i aquest també l’ha fet».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT