S'imposa al Lusitans en la final del Memorial Canut

Per EL PERIÒDIC

Jugadors i cos tècnic celebren el títol guanyat.
Jugadors i cos tècnic celebren el títol guanyat. | FAF
L’FC Encamp suma un nou doblet al seu extens palmarès. Va imposar-se en la final del Memorial Canut a l’FC Lusitans (10-2), en un enfrontament que va decidir al seu favor en una segona part on va passar de forma clara per sobre el rival.

Els primers vint minuts van ser disputats. Obria el marcador de penal Cabinho, però el resultat es tornava a igualar amb el gol de porteria a porteria del porter del Lusitans. Marc tornava a posar el desequilibri a favor dels encampadans i Puente feia el tercer. De penal, Cristian reduïa distàncies. La segona part no va tenir res a veure amb la primera. L’Encamp va fer bona la seva condició de favorit per assegurar-se la victòria, amb Moisés com a protagonista. El quart era obra d’ell i en el cinquè assistia a Cabinho. Les dues dianes següents també van ser obra seva. El matx estava decidit i Cabinho va continuar fent forat. Solà, amb un rebot, materialitzava el novè i Boix tancava la golejada.