PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

169 alumnes comencen la penúltima POB abans dels canvis per la introducció del Permsea

El Batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre de candidats, amb 66

Per El Periòdic

Alumnes de batxilerat a punt de començar la POB
Alumnes de batxilerat a punt de començar la POB | B. N. / ANA
169 candidats estan convocats avui a la primera jornada dels exàmens de la Prova Oficial de Batxillerat al Centre de Formació Professional ubicat a Aixovall, que s’allargaran els dies , 24, 25, 26, 27 de maig i 2 i 3 de juny.
 
Els exàmens matinals s’han desenvolupat amb normalitat i sense incidències, segons ha destacat Marie Pagès, directora d’Inspecció i Qualitat Educativa del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior.

Els candidats, 155 escolars i 14 candidats lliures, han realitzat aquest matí els exàmens corresponents a les assignatures de cada modalitat educativa. En aquesta edició, el Batxillerat científic i tecnològic registra el major nombre de candidats (66), seguit del Batxillerat econòmic i social (45), Batxillerat artístic i de la comunicació (37), i del Batxillerat humanístic i lingüístic (21).
 
La directora d’Inspecció i Qualitat Educativa, ha explicat que la POB registra un índex d’aprovats molt elevat, i que no serà fins el curs 2018-2019 quan s’aplicaran els primers canvis a batxillerat per adaptar-se al Pla Estratègic per a la Renovació i Millora del Sistema Educatiu Andorrà (Permsea) a batxillerat.
 
Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens, ho fan de manera esglaonada, ja que tenen un termini de 5 anys per obtenir el títol de batxiller. Les proves escrites es fan els dies 23, 24, 25 i 26 de maig en horari de matí i tarda, mentre que els exàmens orals tindran lloc el 27 de maig i els 2 i 3 de juny en hores assignades de matí i tarda.
 
Els resultats de la POB es publicaran el dijous 7 de juny a les 12 hores al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, i a la pàgina web www.educacio.ad.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT