PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Don Denis és cap de sèrie al sorteig de la Lliga de Campions

La victòria de l’Alasjkert FC al campionat armeni ho permet

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jugada de Cristian en el partit davant el Lincoln Red Imps de l'any passat.
Jugada de Cristian en el partit davant el Lincoln Red Imps de l'any passat. | Tony Lara
Dels vuit conjunts que disputaran la primera ronda de la fase prèvia de la Lliga de Campions només queda per conèixer el guanyador de San Marino. Però aquest no alterarà la classificació per coeficients, pel que el Don Denis FC Santa Coloma serà cap de sèrie en l’arrencada de la competició continental. Ho farà com a quart classificat.
 
L’únic equip que podia impedir aquesta circumstància era l’FC Pyunik, que en cas de sortir campió de la lliga d’Armènia tindria major coeficient  que els colomencs, relegant-los al cinquè lloc. Però qui s’ha adjudicar el títol és l’Alasjkert FC, amb un coeficient UEFA inferior. A més dels andorrans són caps de sèrie el The New Saints (Gal·les), el Valletta FC (Malta) i l’FC Flora Tallinn (Estònia). Els que estaran al segon bombo del sorteig són el  B36 Tórshavn (illes Fèroe), Lincoln Red Imps FC (Gibraltar) i el campió de San Marino, que encara no es coneix.
 
Ser cap de sèrie «a priori és una bona notícia. Vol dir que el rival pel nivell de coeficient és més assequible, però ja sabem quina és la realitat», exposa el tècnic del Don Denis, Richard Imbernón, que no es refia d’aquesta condició per la competitivitat que presenten tots els possibles contrincants. «A dia d’avui l’equip que tothom vol som nosaltres», avisa. Ahir van iniciar els entrenaments per preparar el debut a la Lliga de Campions, amb quatre sessions per setmana. L’anada serà el 28 o 29 de juny, mentre que la tornada el 5 o 6 de juliol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT