PUBLICITAT

Andorra la Vella

Entitats culturals il·lustren la diversitat amb receptes

32 associacions de la capital preparen la jornada de dissabte

Per El Periòdic

Un home exhibeix una bandera repleta de banderes d’arreu.
Un home exhibeix una bandera repleta de banderes d’arreu. | Tony Lara
Les entitats culturals de la capital han editat un recull de receptes amb què se cerca evidenciar la diversitat que caracteritza la capital. El recull es posarà a la venda el proper dissabte, en una jornada preparada precisament per a clausurar la Setmana de la Diversitat Cultural que s’ha desenvolupat els darrers dies. La plaça Guillemó d’Andorra la Vella serà el punt d’acollida de nombroses activitats preparades per més d’una trentena d’agrupacions. 
 
La cinquena edició de la Setmana de la Diversitat Cultural pensada per la Unesco per promoure la multiculturalitat serà acomiadada amb un programa d’actes preparat per 32 associacions de la capital. Una de les novetats, segons informa l’agència ANA, és l’edició d’un llibre de receptes on hi han participat un total de 27 grups, que han aportat el conjunt de receptes que s’hi exposen i que es podrà adquirir el mateix dissabte a partir del migdia. Segons el cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, és un «reflex del nostre país i de seva la diversitat cultural».
 
Pons va voler ressaltar el creixement donat en el nombre de participants, la qual cosa, segons va considerar, demostra que «vivim en una societat diversa i amb ganes de treballar i col·laborar entre elles».
 
Entre les activitats s’hi podrà trobar una exposició de les entitats així com la venda de productes típics de cada país o una cercavila pel centre amb els gegants, gaiters i bombos, entre altres propostes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT