PUBLICITAT

Andorra la Vella

Shermadini no dóna pistes sobre el seu futur

El pivot georgià espera rebre propostes del club i altres equips

Per JOAN JOSEP BLASCO

Shermadini, amb el Premi MoraBanc al jugador més solvent.
Shermadini, amb el Premi MoraBanc al jugador més solvent. | Martin Imatge
Se’ns dubte, el jugador més destacat de la temporada del BC MoraBanc Andorra és Georgi Shermadini. Les seves actuacions i números l’avalen, el que l’ha portat a ser el cinquè jugador en el rànquing de més valorats. El pivot finalitza contracte i marxa al seu país de vacances mentre espera moviments al mercat. No té problemes a quedar-se al Principat, però valorarà les ofertes que li puguin arribar, conscient que s’ha revaloritzat amb la seva tornada a la Lliga Endesa.
 
És un dels molts components de la plantilla que finalitza la seva vinculació amb el club, i com la resta, està a l’espera de quines siguin les intencions de l’entitat per prendre una decisió, que anirà relacionada amb les ofertes que li puguin arribar. Sobre el seu futur no dóna pistes. «No ho sé. Marxo demà [per avui] a Geòrgia i espero rebre propostes», exposa el jugador, admetent que «m’agradaria estar aquí. La meva dona m’empeny a que em quedi, però és complicat dir ara alguna cosa». A pesar de no haver pogut entrar a la Copa del Rei ni als play-off per optar al títol, com va anunciar el dia de la seva presentació davant la sorpresa de molts,  «ha estat una temporada meravellosa a Andorra. M’he sentit com a casa». Estigui o no a l’equip, només «espero que la pròxima temporada tingui millor equip».
 
Al llarg de la campanya ha tingut moments diferents, ja que li va costar entrar en la dinàmica de l’equip. Però després d’unes primeres jornades dubitatives, de seguida va demostrar el seu potencial, i a les darreres jornades de la fase regular va mostrar el seu millor rendiment. «He tingut alts i baixos, i l’entrenador m’ha ajudat a treure el millor de mi», permetent-li donar el millor de si amb el pas dels partits. El MoraBanc va ser massa irregular, sobretot després de completar-se la primera volta, perdent partits que «a priori eren més fàcils», que es van acabar perdent al tenir «problemes en defensa». La clau per la baixada del rendiment general  no la té: «És difícil donar un motiu». Aquestes circumstàncies van impedir que pogués acomplir un dels seus objectius. «Venia per la capacitat de poder jugar els play-off. Tenia moltes ganes de ser-hi, perquè et dóna molta visibilitat», afirma.
 
Premiat per l’afició / La temporada del georgià no només no ha passat desapercebuda pels seguidors andorrans. Així és com s’ha adjudicat el Premi MoraBanc al jugador més solvent, que decideixen jornada a jornada els seguidors del Principat. És el guanyador amb un total de 396 vots, per davant de Betinho (327) i Navarro (247). Shermadini ha estat el millor valorat pels aficionats en tretze jornades, per cinc Stojanovski i Bogdanovic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT