PUBLICITAT

La Transpyr 2016 comptarà amb 400 participants

La prova, que passarà per la Seu, té una clara vocació internacional

La Transpyr Coast to Coast 2016 comptarà amb 400 ciclistes, una xifra que representa un nou rècord de participació en la que serà la setena edició de la prova, que tornarà a passar per la Seu d’Urgell. Hi haurà representats 25 països d’arreu del món, fet que denota la clara vocació internacional d’una de les proves més dures i exigents del món.
L’acte de presentació de la cursa es va fert dimecres a l’auditori Gaes de Barcelona, on el director general de la firma de centres auditius, Antonio Gassó, va remarcat l’exclusivitat del recorregut que s’hi presenta en les seves dues modalitats. I és que tant la Transpyr Gran Raid MTB, la versió en bicicleta de muntanya que tindrà 300 participants, com la Gaes Transpyr Backroads, amb 100 ciclistes en bici de carretera, ofereixen el repte de creuar el Pirineu de costa a costa, de Roses a Hondarribia, a través d’un recorregut ple d’al·licients que passa per Camprodon, la Seu d’Urgell, El Pont de Suert, Aínsa, Jaca i Burguete-Roncesvalles.
El director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, va destacar la missió encomanada als participants «de ser prescriptors del territori a través de l’esport». En aquest sentit també s’hi va manifestar Santi Siquier, el representant Territorial de l’Esport a Barcelona, que també va subratllar la tasca de promoció del comerç que genera la prova.

Novetats / El director adjunt de la prova, Oriol Sallent, va manifestar la importància de la posada en marxa de la Transpyr Tours, la proposta per poder fer la Transpyr a qualsevol època de l’any i que ja s’està començant a comercialitzar.
Una altra novetat és la participació, per primera vegada, de participants individuals, que podran rodar sols durant tot el recorregut però acompanyats, obligatòriament, d’un sistema de geoposicionament.
Pel que fa a la Gaes Transpyr Backroads, enguany compta amb la participació d’un equip de 10 membres dels Imparables, amb l’actor i esportista Santi Millán al capdavant. El seu objectiu serà completar l’exigent repte, en la seva primera incursió en una prova per etapes de ciclisme de carretera.
La Transpyr 2016 se celebrarà del 12 al 18 de juny, però ja el dia abans el passeig de la Ciutadella de Roses acollirà una festa del ciclisme amb el village amb diferents carpes informatives de patrocinadors i col·laboradors de la prova, coincidint amb l’arribada i acreditació dels participants. L’etapa d’arribada a la Seu serà la segona, procedent de Camprodon. La capital urgellenca també serà punt de sortida de la següent etapa, que finalitzarà al Pont de Suert. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT