PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra no crea ocasions però treu un empat

La selecció no xuta entre pals, tot i que el rival tampoc incideix en atac

Per JOAN JOSEP BLASCO

Vales salta per rebutjar la pilota davant l’oposició de dos rivals, ahir.
Vales salta per rebutjar la pilota davant l’oposició de dos rivals, ahir. | FAF
Poca història va tenir l’amistós entre Andorra i Azerbaidjan. La selecció va poder treure un empat (0-0) en un enfrontament en el qual no va xutar a porteria, però que tampoc no va tenir problemes al darrera per mantenir el resultat. El matx, que es disputava en un camp d’entrenament, servia als dos equips com a preparació, i a nivell de joc va ser evident. Aquest partit a Àustria el recordaran els tres joves que entraven en la convocatòria, ja que van debutar amb l’absoluta.
 
L’onze titular tenia força canvis del que seria habitual en un partit de competició oficial. Aláez era present de sortida. El pes de l’enfrontament el va portar en tot moment Azerbaidjan. Andorra es trobava ben posicionada, però li mancava profunditat. Naghiyev va tenir dues ocasions seguides, però les rematades de cap s’escapaven fora. Just abans de la mitja hora Magomed centrava per banda dreta i Ramazanov rematava ras ajustat al pal. La millor oportunitat es produïa a continuació. Ramazov marxava de Max per assistir a Nasirov entrant a l’àrea. José Antonio estava atent i li encertava la intenció en un xut a boca de canó per rebutjar amb els peus.
 
Tot i ser un amistós, es van veure força targetes grogues. Les faltes van ser nombroses, així com alguna enganxada entre jugadors, tot i que les entrades en cap moment eren violentes. Aquest fet va estendre’s durant tot l’enfrontament. A la represa debutaven Àlex Martínez i Matos. L’únic dels andorrans que no va jugar va ser Pol. Eyyubov, per banda dreta, exercia velocitat i a una assistència seva no arribava per centímetres Yunanov a porteria buida. Andorra, mentrestant, no era capaç de posar perill a la porteria rival. Als darrers 10 minuts Azerbaidjan van provar-ho, però Yunanov i Eyyubov xutaven massa elevat.
 
«És un partit en què hem treballat força bé els noranta minuts, amb un ritme alt que ajuda en la preparació», assenyala el seleccionador, Koldo Àlvarez. Defensivament l’equip va estar sòlid, sense presentar fisures, i «no ens han plantejat molts problemes llevat alguna ocasió». Però on no van estar tan fins va ser en tasques ofensives: «En ha faltat aquesta última passada per crear perill». El combinat nacional la setmana vinent torna a disputar un amistós, l’últim abans de la fase. Serà contra Estònia al país Bàltic.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT