PUBLICITAT

Alcanyís

Petits problemes de Cardelús amb la Kalex a les sessions lliures de l'Europeu de Moto2

El rendiment de la moto no és l’esperat i l’andorrà, lluny del temps a les sessions de fa unes setmanes

Per El Periòdic

Xavi Cardelús amb la Kalex als boxes del circuit de Motorland, ahir durant la jornada de sessions lliures.
Xavi Cardelús amb la Kalex als boxes del circuit de Motorland, ahir durant la jornada de sessions lliures. | CRT
Xavi Cardelús va treballar ahir en la posada a punt de la seva Kalex, a la jornada d’entrenaments lliures prèvia a la segona cita del Moto2 European Championship que aquest cap de setmana té com a escenari el circuit aragonès de MotorLand. Petits problemes no el van permetre rendir com volia i igualar el temps aconseguit fa unes setmanes a unes sessions al mateix traçat. 
 
Al matí, el treball amb la suspensió posterior va ser la prioritat, mentre que a la tarda i en la seva segona volta, va fer una sortida de pista i, en tocar el piano que l’envolta, va colpejar una de les llantes. Aquesta incidència el va obligar a tornar a boxes per canviar la roda. A la represa, l’andorrà va marcar una volta ràpida de 1’58.19 i es va quedar a set dècimes del seu millor registre en aquest circuit. «No ha anat tant bé com esperava, sobretot tenint en compte les bones sensacions de l’entrenament que vam fer aquí a principis de maig. Hem provat alguns canvis en la suspensió posterior de la moto amb els que no m’he acabat de trobar còmode a la primera sessió d’entrenaments i a la segona m’ha costat agafar el ritme perquè he mirat de millorar el meu pilotatge en tres punts del circuit on estic convençut que puc anar més ràpid. No he igualat el temps dels entrenaments anteriors, però sé perquè ha passat i no estic gaire preocupat. Demà [per avui] serà important sortir a totes des del començament del primer entrenament classificatori per baixar a 56 alts o mitjos i a la segona sessió l’objectiu serà el de buscar una bona posició a la graella de sortida».
 
Les sessions classificatòries d’aquesta segona cita es disputen avui a partir de les 9.00 i les 12.30 hores. En aquesta ocasió i com va passar a València, els pilots de Moto2 també disputaran dues curses que estan programades per a demà, a les 12.00 i les 15.00h.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT