PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Neguit per una possible subhasta de noies a un local d’Arinsal

L’establiment nega que es produeixi cap licitació de joves en les seves instal·lacions

Per EL PERIÒDIC

Diversos locals opten al reclam femení per promocionar les seves festes i esdeveniments.
Diversos locals opten al reclam femení per promocionar les seves festes i esdeveniments. | EL PERIÒDIC
Arinsal torna a ser un dels escenaris polèmics de les festes nocturnes del país. Segons informen diverses fonts, un local de la zona tenia la intenció d’acollir avui una subhasta de noies. En principi, les joves –de forma voluntària– s’haurien apuntat en una llista per ser després guanyades pel millor postor. Com a premi, aquest i la noia podrien passar mitja hora en un reservat del local per parlar i conèixer-se amb dues consumicions gratis atorgades per l’establiment. 
 
Les joves participants s’endurien la meitat dels diners recaptats amb la seva subhasta i l’altra part se la quedaria el local. A l’hora d’afegir-se a la llista, les joves han hagut d’aportar dades com quina és la seva nacionalitat, l’estat civil en què es troben, l’edat, l’alçada, la talla de sostenidor i el mínim de subhasta que volen com a inici. 
 
L’acte sembla que no és la primera vegada que es duu a terme en aquest establiment, doncs en ocasions anteriors, ja s’ha generat polèmica entorn al local per suposadament realitzar aquests tipus d’esdeveniments. 
 
El local ho nega / L’establiment que en principi hauria d’acollir les subhastes nega per complet que dites accions tinguin cabuda en cap de les seves instal·lacions. Des del local s’assegura que la nit de dissabte transcorrerà amb normalitat com qualsevol altra jornada, sense realitzar cap de les activitats que s’han comentat anteriorment en l’article.  
 
Neguit entre la ciutadania / La notícia de la possible subhasta va arribar ahir a diferents col·lectius i pares del país que –tot i no saber del cert si efectivament l’acte es durà a terme– van mostrar neguit vers la possibilitat que un local pugui acollir aquets esdeveniments. 
 
Una pràctica internacional / Dur a terme subhastes com a reclam nocturn és una pràctica que ha anat sorgint en diversos territoris. Tot i el rebombori que s’ocasiona, són molts els locals que opten per aquests esdeveniments amb el propòsit d’assegurar-se l’assistència i procurar una nit diferent als seus clients. 
Així, en la premsa veïna, en més d’una ocasió han sorgit escàndols d’aquest índole. Per exemple, es va acusar a una discoteca de Sevilla de dur a terme aquests esdeveniments, on a través de diners del Monopoli, els nois podien participar en la subhasta i guanyar a una jove. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT