PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La setena Cursa illa Carlemany supera els 3.500 participants

L’augment dels participants demostra la consolidació de l’acte

Per EL PERIÒDIC

Milers de persones van protagonitzar ahir la cursa.
Milers de persones van protagonitzar ahir la cursa. | TONY LARA
Més de 3.500 persones van participar ahir en els dos recorreguts de 2 i 5 quilòmetres de la setena edició de la Cursa Popular illa Carlemany. Amb aquest increment en les inscripcions, l’organització va superar l’objectiu que s’havia fixat, ja que es plantejava el repte de passar els 3.000 inscrits de l’edició anterior.Els dos recorreguts de 2 i 5 quilòmetres van transcórrer ahir al migdia pels carrers d’Escaldes-Engordany i d’Andorra la Vella, sortint de l’illa Carlemany i acabant al Parc Central de la capital. El cap de Govern Toni Martí i la ministra de Cultura, Joventut i Esports Olga Gelabert van ser els encarregats de disparar el tret de sortida d’aquesta setena edició.

Els més de 3.500 participants demostren la consolidació d’aquest esdeveniment de caràcter familiar. La majoria dels participants, amateurs de totes les edats i condicions, van respondre de manera positiva a la crida feta per aquest dia de «L’esport per a tothom». Els carrers de les dues parròquies han quedat acolorits amb el taronja de la samarreta oficial de la cursa. Part dels diners recollits en les inscripcions es destinaran a Càrites Andorra.

Els guanyadors/ Pel que fa als guanyadors de les diferents categories, entre els participants del recorregut de 2 quilòmetres en la categoria d’alevins-nens van guanyar Joan Josep Vergés, Eduard Torres i Lander Teixeira, mentre que en la d’alevins-nenes, les tres primeres en arribar van ser Amelia Hyldoa, Miren Barciela i Blanca Borrell. Pel que fa als infantils, Enzo Rahmstorfm, Alex Rente i Kellian Castera van ser els guanyadors pel que fa a nens, i Laia Martin, Nadia Bernat i Lassa López per a les nenes. En els cadets, Joan Josep Villarubla, Patrick Peregrina i Guillem Bascompte en nens i Yasmina Tarrés, Diane Maharavo i Enara Sinfreu en nenes.

A la prova de 5 quilòmetres, en la categoria masculina va guanyar Paco Pintado seguit de Evan Prieto i Arnau Soldevila, mentre que en femení la guanyadora va ser Dayane Huerta seguida de Yolanda Castillejo i Andrea Sinfreu.

Al Parc Central els encarregats de donar els premis a les diferents categories van ser el gerent d’illa Carlemany Pablo Vivancos, la cònsol Major d’Escaldes-Engordany, Trini Martín, la ministra de cultura, Olga Gelabert, el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, el cònsol menor d’Andorra la Vella, Marc Pons, i Víctor Martínez, president de la Federació andorrana d’atletisme. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT