PUBLICITAT

Lanau formarà part de la 'TV movie' fruit de l'obra teatral 'Germanes'

  • La producció serà dirigida per Carol López i comptarà amb el repartiment original
  • Està previst que la gravació es posi en marxa el semestre vinent
N. SALVÀ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Maria Lanau, durant la representació de Germanes, a l'Auditori Claror. Foto: ONA MORANTE

Una de les actrius més prolífiques del Principat, Maria Lanau, participarà en la nova versió que es farà de l'obra teatral Germanes. Després de fer hipòtesis durant mesos sobre si la creació es referia en forma de llargmetratge per a la gran pantalla o acabaria ressorgint com una sèrie, la premiada comèdia dramàtica de Carol López es transformarà en una pel.lícula per a televisió, una TV movie.

Segons va informar la productora del material audiovisual, Ovideo, per tirar endavant el projecte es comptarà amb el repartiment original. Així, el trio de germanes tornarà a estar interpretat per Lanau, que es transformarà en Inés, una pija sarcàstica i hiperneuròtica; Marta Domingo, que encarnarà Irene; i Aina Clotet, que es posarà a la pell de la promíscua Ivonne. Les tres actius comptaran amb Amparo Fernández per donar vida a la mare una mica alcohòlica i desequilibrada mentre el fill i el xicot del personatge de la Irene tornaran a ser Marcel Borràs i Paul Berrondo. El públic, doncs, podrà assistir al retrobament de les tres germanes després del funeral del seu pare, que estan acabant de tancar els últims detalls de l'enterrament del pare mentre fan una revisió a la seva pròpia vida.

Tot plegat comptarà amb el guió de López --que també dirigirà-- i Alex Mañas i, en un principi, durarà uns 80 minuts. Com que el projecte està fent els seus primers passos, encara s'ha de determinar en quina plataforma es podrà veure, tot i que ja es sap que el rodatge està previst que s'inicï el semestre vinent. Les dates i espais d'enregistrament encara s'han d'acabar de concretar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT