PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció alevina obté un meritori tercer lloc al Francesc Vila

Els combinats benjamí i femení s’han de conformar amb l’última posició

Per El Periòdic

Els jugadors i el tècnic de la selecció alevina es van la foto amb Gelabert i Santos (darrere, a la dreta), ahir al Comunal.
Els jugadors i el tècnic de la selecció alevina es van la foto amb Gelabert i Santos (darrere, a la dreta), ahir al Comunal. | FACEBOOK
La 17a edició del Memorial Francesc Vila va tenir un protagonista de casa, dins d’una constel·lació d’equips de primera fila. La selecció alevina que dirigeix Àlex Rodríguez va aconseguir una meritòria tercera posició d’un total de dotze equips, després d’una agònica tanda de penals contra el combinat de Lleida en el partit de la consolació i després d’acabar el temps reglamentari amb un empat sense gols.
 
El seu camí cap al títol va acabar amb una derrota a les semifinals contra l’Sporting de Gijón (3-0). Aquest havia estat el segon enfrontament entre dos equips que havien coincidit al mateix grup a la lligueta inicial, disputada dissabte. Llavors, el conjunt asturià va guanyar per la mínima però els andorrans, gràcies a les victòries contra el Getafe i la Reial Societat, ja havien segellat el bitllet cap als quarts de final, on van empatar amb el Vila-real (1-1) però van continuar en competició en imposar-se a la tanda de penals.
 
El campió en aquesta categoria, però, no va ser l’Sporting, sinó ,l’Espanyol, que el va derrotar en la final per 4-2. Els blanc i blaus també van ser els campions a la categoria benjamina, en imposar-se al Reial Madrid a la final per 2-0. El combinat tricolor no va poder evitar la darrera posició e dotze equips. En la lligueta inicial va perdre amb el Madrid (0-4), l’Slavia de Praga (2-4) i la Reial Societat (1-5). Ja en la lluita per la novena plaça, Andorra va perdre 1-3 contra l’Osasuna i va perdre el darrer partit que definia l’últim i penúltim lloc contra el Toulouse, per 0-3.
 
Pel que fa al combinat femení, també va ser l’últim classificat de vuit equips. Les tricolors van perdre en la lligueta inicial davant la Reial Societat (2-7), l’Estartit (2-0) i el Toulouse (1-0). En la lluita pel cinquè lloc va perdre contra el Vila-real (1-3) i l’Slavia de Praga (3-0). El campió va ser l’Athlètic de Bilbao, que va superar la Reial Societat al derbi basc.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT