PUBLICITAT

Andorra La Vella

La caserna de Bombers acollirà el 112 en dos anys

Espot destaca que no es tracta de fer «una estructura faraònica sobredimensionada»

Per L. R / E. G.

La caserna de Bombers de Santa Coloma acollirà les instal·lacions del 112.
La caserna de Bombers de Santa Coloma acollirà les instal·lacions del 112. | TONY LARA
El ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, va destacar ahir que en un termini de dos anys estarà creat el 112. La intenció és ubicar les instal·lacions d’aquest servei a la caserna de Bombers de Santa Coloma perquè esdevingui «una ala més» del centre, va matisar Espot. Afegint que per ara «necessitem un espai físic que requerirà d’unes obres que estem intentant planificar». 
 
Així, s’ha decidit l’espai amb la voluntat de «crear un centre nacional unificat que pugui donar una resposta immediata i eficient a les emergències a través d’un 112», va puntualitzar Espot.
 
Referint-se a les futures instal·lacions del servei, el ministre va assegurar que no es tracta de fer «una estructura faraònica sobredimensionada, sinó adaptada a la realitat i aprofitant els recursos dels quals disposem tant pel que fa al centre de control operatiu dels Bombers com del servei de control del SUM, o el de la Policia». Aquestes declaracions van tenir lloc ahir durant la Comissió Legislativa d’Interior que es va celebrar al Consell General. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT