Els germans Casal, 9è i 15è a la Course des Pérics

LES ANGLES

Ahir es va disputar a les Angles la quarta prova puntuable per a la Mountain Running International Cup. La Course des Pérics va tenir doble representació de la Federació Andorrana de Muntanyisme, amb els germans Óscar i Marc Casal, els quals van acabar en la 9a i la 15a posició, respectivament.

La cursa, de 22km, transcorria per un circuit d'anada i tornada al Pic des Péric (2.800 metres d'altitud), amb molts trams de plans que no van afavorir els corredors de la FAM, més acostumats a la duresa de les pujades i les baixades pròpies de les muntanyes del Principat. Amb tot, Óscar Casal va finalitzar 9è amb un temps de 2h 22min, a només set minuts del vencedor, Michel Rabat (2h 05min), el qual es manté líder de la classificació general d'aquesta competició. Per la seva part, Marc Casal va ser 15è amb un crono de 2h 31min. Els trams de pla van ser la gran dificultat dels andor- rans, i així ho va manifestar ahir Óscar Casal: "Al final s'ha fet molt dura. En els últims cinc quilòmetres de pla ho he passat malament i fins i tot alguns corredors m'han avançat". La competició va comptar amb gairebé 200 inscrits.

Ara els andorrans pensen ja en la pròxima cita a Itàlia en la cursa de Becca di Nona, del 5 de setembre, on a més dels germans Casal també hi serà Joan Valls.