PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Human’ i el seu prestigiós director seran demà a illa Carlemany

El film, que s'emetrà amb motiu de la Setmana del Medi Ambient, reflecteix la humanitat actual a través de més de 2.000 entrevistes

Per El Periòdic

L'anunci de la pel·lícula Human al web del seu director, www.yannarthusbertrand.org
L'anunci de la pel·lícula Human al web del seu director, www.yannarthusbertrand.org | El Periòdic
Dos anys de rodatge, entrevistes a més de 2.000 persones de 60 països el món sobre temes com la lluita contra la pobresa, la guerra, l’homofòbia, l’amor, la família i el futur del planeta han donat com a resultat el film Human, que reflecteix la humanitat d’avui en dia. L’ambaixada francesa, la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco i el Govern oferiran, demà a les set de la tarda a cinemes Illa Carlemany, la projecció d’aquesta pel·lícula amb motiu de la Setmana del Medi Ambient.
 
L’acte serà obert a tothom i comptarà amb la presentació de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i l’ambaixadora francesa a Andorra, Ginette de Matha. Després de la projecció, el director i realitzador del film, Yann Arthus-Bertrand, participarà en un debat amb el públic que serà moderat pel secretari general de la CNAU, Jean Michel Armengol. 
 
Aquesta és la segona pel·lícula d’aquest fotògraf, especialista en imatges aèries i conegut per la seva implicació a favor del Medi Ambient. El 2005, Arthus-Bertrand va crear la fundació GoodPlanet, que promou l’educació ambiental i la lluita contra el canvi climàtic. El seu primer film va ser Home (2009), que mostra com està el planeta des del punt de vista ecològic, i va ser vist per més de 600 milions de persones.
 
Segons escriu Arthus-Bertrand a mode de pròleg de la pel·lícula: «Només sóc un dels set mil milions d’habitats que viuen a la terra. He fotografiat el planeta i la diversitat humana des de fa 40 anys i tinc la sensació que la humanitat no avança. Mai hem aconseguit viure junts en armonia. Per què? He buscat la resposta en l’home, no en estadístiques i estudis».
 
Human s’emmarca dins dels actes organitzats amb motiu de la Setmana de Medi Ambient, que inclou també la presentació dels indicadors ambientals i la celebració del Fòrum Escola Verda, el divendres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT