PUBLICITAT

Agònic empat en l'últim segon del BP amb el Barça i golejada al Puigcerdà

  • Jandro fa jugar tota la plantilla excepte Paulinho, que continua lesionat amb trencament de fibres
EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

El BP Andorra va tenir ahir una nova prova de pretemporada. Va ser a Puigcerdà, on es va disputar un triangular entre el conjunt andorrà, el cerdà i el FC Barcelona B. El BP va aconseguir un agònic empat a un gol en l'últim segon contra el conjunt blaugrana, mentre que va golejar 10-1 el Puigcerdà, equip que també va caure amb el Barça B, en aquest cas per 6-0.

El Barcelona B era un rival complicat tot i la joventut de la seva plantilla. Entre ells, un vell conegut de la plantilla del BP Andorra de la temporada passada, Sepe. Els catalans es van avançar en el marcador i van obligar els andorrans a buscar l'empat a la desesperada. Amb tot, el gol tricolor no va arribar fins als últims instants, quan jugant amb cinc jugadors de camp Moisés va xutar i la seva pilota va entrar en la porteria culer després de rebotar en un rival. El gol va donar l'empat, però es va produir just quan sonava la botzina en el pavelló cerdà.

En el segon partit dels andorrans, el Puigcerdà no va donar problemes després de perdre 6-0 amb els blaugrana. Així, el BP es va imposar per 10-1 amb el tècnic Jandro Álvarez aprofitant per fer proves.

PAULINHO CONTINUA LESIONAT
Ahir Jandro Álvarez va aprofitar per utilitzar tots els seus jugadors disponibles. El brasiler Paulinho, per la seva part, no va jugar, ja que continua lesionat amb un trencament de fibres que el fa ser baixa gairebé segura per al debut de l'equip en la lliga de Divisió de Plata, el pròxim 4 de setembre a Puertollano.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT