PUBLICITAT

García-Margallo tancarà la Trobada Empresarial al Pirineu

Martí presidirà una conferència amb Michel Camdessus

Una conferència de la Trobada de l’any passat.
Una conferència de la Trobada de l’any passat.
El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, inaugurarà la Trobada Empresarial al Pirineu, i el cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí, presidirà la conferència amb l’exdirector gerent de l’FMI, Michel Camdessus.
 La 27a edició tindrà lloc a la Seu d’Urgell, els dies 16 i 17 de juny, amb ponències destacades en els camps de la innovació, la internacionalització i la digitalització.
El ministre d’Afers Exteriors i Cooperació del Govern espanyol en funcions, José Manuel García-Margallo, participarà en l’acte de clausura de la 27a Trobada Empresarial al Pirineu. L’acte tindrà lloc a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, el divendres 17 de juny, a les 19.30 hores.
 La trobada d’aquest any, que porta per lema Decidir en un món incert, la inaugurarà el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, al mateix lloc, el mateix dia a les 9 hores. El cap de Govern d’Andorra, Antoni Martí, presidirà la conferència que amb el títol Perspectives per l’economia mundial i el cas d’Espanya, que realitzarà l’exdirector gerent de l’FMI, Michel Camdessus.
 
Novetats destacades / En aquesta nova edició la Trobada Empresarial al Pirineu mostra decisions destacades en el camp de la innovació, la internacionalització, la digitalització i la col·laboració amb la competència amb l’objectiu de créixer i avançar.
 El programa d’aquest any compta amb les conferències destacades de Carles Puigdemont, Michael Camdessus, Luis Huete, Patricia Ramírez, Isaac Hernández i Eloi Pardo. També hi haurà la participació d’importants ponents, com ara: Ángel Jubete, Manel Sort, Angel Velasco, Emilio Ontiveros, Alfred  Pastor, Cristóbal Colón, Maria Cura, Alfonso Jiménez, José Luis López de Silanes i Miguel Torres.
 En l’edició d’aquest any s’han introduït algunes novetats, les més destacades són: la implantació d’una quota jove, amb un important descompte, per a empresaris d’entre 18 i 35 anys; la posada en funcionament d’un nou web de la Trobada, amb informació actualitzada i un nou disseny (http://www.trobadaalpirineu.com/); i l’ús d’un nou dispositiu mòbil per facilitar una major i ràpida captació de dades per a l’elaboració del Baròmetre de la Trobada.
Una de les assignatures pendents  de la Trobada es fer-la a Andorra. .No se sap en quin punt estan en la negociacions ni hi ha una data concreta sobre aquesta possibilitat, però el cert és que la Trobada Empresarial al Pirineu té «en la llista d’objectius» que torni a venir el Principat, segons va assegurar un dels membres de la junta de l’Associació rectora, Francesc Xavier Juvillà, qui a més va puntualitzar que «tenim la obligació moral de tornar-hi». Un discurs en el mateix sentit va pronunciar el màxim mandatari d’aquesta entitat, Vicenç Voltes, qui va deixar clar que es tracta d’una trobada de caràcter «itinerant»

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT