PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Els Premis Literaris Sant Jordi consoliden la seva 34a edició

El concurs de literatura que pretén promoure i estimular les inquietuds literàries dels joves estudiants del Principat.

Per EL PERIÒDIC

Entrega dels Premis Literaris Sant Jordi d’una edició anterior.
Entrega dels Premis Literaris Sant Jordi d’una edició anterior. | INSTITUT ESPANYOL D\'ANDORRA
L’Institut Espanyol d’Andorra i la societat filantròpica Bomosa entregaran el proper dimecres a les 18.30 hores, al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, els guardons de la 34 edició dels Premis Literaris Sant Jordi, un concurs de literatura que pretén promoure i estimular, des de fa més de 34 anys, les inquietuds literàries dels joves estudiants del Principat. 
 
A l’acte hi participaran algunes autoritats com l’Ambaixador d’Espanya a Andorra i el Ministre d’Educació del Govern d’Andorra, a més dels més de 200 joves participants als premis, professors, pares i mares i altres entitats col·laboradores. 
 
Les bases / El concurs es composa de quatre categories: poesia (tema lliure i extensió mínima de 25 versos), narrativa (un conte o una narració de tema lliure amb extensió d’entre tres i deu pàgines), teatre (peces breus i extensió d’entre tres i sis pàgines, també de tema lliure) i assaig (exposició reflexiva-literària sobre un tema lliure amb una extensió entre tres i sis pàgines. 
 
El concurs l’organitza el Departament de Llengua Castellana i Literatura de l’institut, i compta amb la col·laboració dels Departaments de Llengua Catalana i Literatura, Llengua Francesa, Llengua Anglesa i Plàstica; aquest últim com a coordinador del concurs de portades per al llibre que recull els premis guanyadors. La rellevància institucional del concurs ve avalada, a més, per la col·laboració de la Conselleria d’Educació de l’Ambaixada d’Espanya. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT