PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes inaugura un nou ‘skate park’ amb una inversió de 83.000 euros

Les noves instal·lacions se sumen a l’escola que es va crear el passat any

Per EL PERIÒDIC

El nou ‘skate park’ que se situa al Prat del Roure.
El nou ‘skate park’ que se situa al Prat del Roure. | TONY LARA
Escaldes-Engordany va inaugurar ahir el nou skate park que se situa al Prat del Roure, que permetrà als amants d’aquesta modalitat i als curiosos que en vulguin gaudir disposar d’un espai ampli on poder practicar l’esport. 
 
Pel que fa a la inversió d’aquest nou equipament, que pren el relleu de l’antic skate park que va ser retirat per col·locar la nòria, el conseller d’Esports d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, va indicar que el pressupost inicial era de 70.000 euros, tot i que finalment s’ha ampliat la inversió fins als 83.000 euros. Per la seva banda, la cònsol major de la parròquia, Trini Marín, es va mostrar «molt satisfeta» per poder fer realitat el projecte i va afegir que aquest equipament se suma a l’escola d’skate que es va crear l’any 2015. 
 
La inauguració del nou equipament va comptar amb la presència de multitud d’skaters andorrans i amb un petit grup de practicants arribats des de Barcelona, i fins i tot un de britànic. Vilanova va explicar que tot i fer la inauguració una mica més tard per l’aturada de les obres que es va fer a l’hivern (l’espai està fet amb uns materials que no es poden aplicar en època de fred), «es materialitza una demanda que els mateixos joves ja van sol·licitar durant el Consell d’Infants de l’any passat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT