PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jover reitera el suport al Comú de Sant Julià

El Govern està disposat a ajudar la corporació si, finalment, entra en fallida

Per EL PERIÒDIC

El ministre Eric Jover.
El ministre Eric Jover. | TONY LARA
El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha reiterat la voluntat del Govern d’ajudar el Comú de Sant Julià de Lòria en cas que pugui entrar en fallida per superar el límit d’endeutament fixat per la Llei de finances comunals. El ministre ha ratificat les paraules que el seu col·lega de Finances, Jordi Cinca, va manifestar dimarts durant l’acte de celebració dels cinc anys del partit Demòcrates per Andorra. «Aquest Govern està al costat del Comú de Sant Julià per ajudar a redreçar el que els altres han espatllat», va dir Cinca.

Jover va recordar que l’Executiu «sempre ha demostrat» que és «solidari amb les altres institucions del país». El ministre va destacar que la solidaritat «s’ha demostrat abans amb el Comú de la Massana», i que ho farà «sempre que sigui necessari». Per a Jover, «d’Estat andorrà només n’hi ha un i quan parlem d’Estat andorrà és l’Administració central i els set comuns», segons informa l’ANA. El ministre Jover ho va manifestar ahir en un acte a la Massana.

L’equip de govern comunal actual, liderat per Josep Vila, s’ha trobat amb una parròquia al límit de l’endeutament, un desgavell de xifres que atribueixen al mandat anterior, liderat per la liberal Montserrat Gil. El Govern de DA està disposat a injectar, si fa falta, una xifra per treure la parròquia del pou econòmic si super el deute permès. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT