PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una empresa de formació de pilots es mostra al saló Paris Air Expo

Andorra Aviation Academy capta l’interès de nombrosos assistents

Per EL PERIÒDIC

L’estand d’Andorra Aviation Academy a la Paris Air Expo.
L’estand d’Andorra Aviation Academy a la Paris Air Expo. | EL PERIÒDIC
Durant el passat cap de setmana, l’aeroport Pontoise-Cormeilles LFPT de París ha acollit la Paris Air Expo, un saló en què diferents companyies i serveis de formació de pilots s’han donat cita per mostrar els seus productes. Entre ells hi va haver una empresa andorrana, Andorra Aviation Academy, que va mostrar la seva oferta, que va una mica més enllà de la formació pura dels pilots.
 
Tot i que la meteorologia del cap de setmana ha estat molt adversa, la cita a París ha estat positiva. Andorra Aviation Academy ha acudit a aquest saló per primera vegada, i la seva acceptació ha estat molt bona ja que ha rebut nombrosos visitants que s’han interessat tant per l’oferta de l’empresa com pel que els pot aportar fer part de la formació al Principat, un país que es considera tranquil i segur. 

Andorra Aviation Academy ofereix una titulació universitària en formació teòrica per al pilot però també en els vessants de l’administració d’empreses que es fa a l’UdA, a més de formació de vols als Estats Units amb Florida Flyers, per exemple. La titulació està homologada internacionalment amb doble llicència: EASA (European Aviation Safety Agency) i FAA (Federwal Aviation Administration). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT