PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Els tècnics es formen en les relacions del treball fronterer

L’objectiu és facilitar el contacte entre l’empresa i la gent que busca feina

Per EL PERIÒDIC

Sessió formativa sobre tràmits per a treballadors fronterers
Sessió formativa sobre tràmits per a treballadors fronterers | RÀDIOSEU
Tècnics d’administracions públiques i d’entitats de la Seu van participar ahir en un taller formatiu sobre treball fronterer al CETAP-Telecentre. La intenció de la iniciativa era millorar l’assessorament que s’ofereix a les persones residents a la ciutat i a l’Alt Urgell que busquen feina a Andorra, segons informa RàdioSeu.
 
El curs es va adreçava només a professionals que treballen directament en la gestió i mediació d’ofertes laborals procedents del Principat. La regidora de Promoció Econòmica de la Seu, Mireia Font, va detallar que aquesta activitat s’havia acordat dins de l’objectiu d’aconseguir una major flexibilitat a l’hora de posar en contacte empreses que ofereixen llocs de treball i gent que busca feina. La sessió va comptar amb la presència del cap del Servei d’Immigració d’Andorra, que va detallar com funciona actualment el sistema de quotes temporals de treball i com hi poden accedir els fronterers. També hi van assistir representants de l’Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal, Càritas i l’Institut Joan Brudieu, entre d’altres.
 
Font considera positiva aquesta reunió formativa, ja que permetrà tenir més proximitat amb l’administració andorrana de cara a prioritzar, sempre que sigui possible, aquells demandants de feina que estan més a prop d’Andorra enfront d’altres que hagin de venir de més lluny. Durant la jornada els tècnics van plantejar qüestions específiques per saber millor com s’han de fer aquests tràmits i obtenir més informació del sector. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT