PUBLICITAT

Peramola

Sant Miquel de Peramola s’integra al Roc de Rumbau

L’escola assisteix a diverses activitats per conèixer les pintures prehistòriques

Per EL PERIÒDIC

Escolars de Peramola.
Escolars de Peramola. | RÀDIOSEU
L’Escola Sant Miquel de Peramola participa del projecte Apadrinem el nostre patrimoni, del Departament d’Ensenyament, amb diverses activitats al voltant del Roc de Rumbau, on es troben unes pintures rupestres declarades Patrimoni de la Humanitat i protegides per la UNESCO, segons informa RàdioSeu.
 
L’elecció d’aquest element patrimonial ha estat tant per la seva importància com el posar en valor i difondre el patrimoni que posseeix el municipi. Pel seu estudi i coneixement, des del curs 2014-15 s’han anat programant, amb el suport del Grup d’Arqueologia de Peramola, diversos tallers i activitats orientades a conèixer tant les pintures com el període històric en què es van realitzar. Així, els nens i nenes de l’escola estant aprenent com era la vida a la prehistòria, les eines utilitzades i els diferents tipus d’art d’aquest període. 
 
Els infants han realitzar una explicació de l’art rupestre i tallers de pigments prehistòrics i d’ornamentació prehistòrica. A més, han fet una petita exposició fotogràfica que recollia imatges de les diferents activitats i tallers. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT