PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia deté dues persones per furts amb força de vehicles

Els agents calculen que el robatori té un valor de 4.692 euros

Per EL PERIÒDIC

Un vehicle policial entra a l’edifici de l’Obac.
Un vehicle policial entra a l’edifici de l’Obac. | TONY LARA
La Policia va detenir nou persones la darrera setmana, de les quals dues van ser acusades de furts amb força a l’interior de vehicles per un valor de 4.692 euros.
Durant el mes de maig i inici del mes de juny, s’havien efectuat set denúncies per sostraccions de diferents objectes de l’interior de vehicles amb un modus operandi similar, segons va informar ahir el cos de Policia. Els detinguts són un home i una dona no residents de nacionalitat portuguesa i espanyola de 37 i 31 anys respectivament. 

Al llarg de la setmana passada, els agents també van detenir dues persones més per delictes contra el patrimoni. Una dona resident de nacionalitat portugeusa de 48 anys com a presumpta autora de furts amb abús de confiança. L’altre detingut és un home no resident per furt de mercaderia en un centre comercial de la capital per valor de 913 euros.

També van aturar dos homes francesos no residents per amenaces i resistència greu a funcionaris i una dona andorrana per un delicte d’usurpació d’identitat. Les altres dues detencions van ser per superar la taxa d’alcoholèmia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT