PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La tempesta de llamps provoca talls d’electricitat

El subministrament de l’enllumenat públic es veu afectat

Per E. J. M.

Dues persones caminen sota la intensa pluja.
Dues persones caminen sota la intensa pluja. | A. L.
L’enèsima tempesta caiguda durant l’última setmana va provocar ahir talls intermitents a l’enllumenat públic de diverses parròquies. La intensa pluja va anar acompanyada d’una forta tempesta elèctrica que, a Escaldes-Engordany, va afectar el diferencial de l’electricitat de la via pública cap a les 19.30 hores. L’equip de manteniment del comú de la parròquia va actuar de seguida i només es van haver de lamentar talls puntuals i de poca durada. 
 
La parròquia de la Massana també va patir talls intermitents del subministrament elèctric al carrer durant la jornada plujosa d’ahir. L’afectació va ser sempre a l’enllumenat públic, ja que Feda va informar que cap llar havia resultat afectada per la tempesta elèctrica.
La previsió meteorològica indica que avui a la tarda es repetiran les pluges. La pàgina web del Servei de Meteorologia del Govern, www.meteo.ad, adverteix la població de les tempestes i la caiguda de llamps perquè estigui previnguda. En cas de tempesta elèctrica, es desaconsella quedar-se en camp obert i a sota d’un arbre. En els últims dies, al centre d’Europa, hi ha hagut desenes de persones ferides per caiguda de llamps en espais oberts, com en un parc a França i en un camp de futbol a Alemanya.
 
Amb tot, la previsió del temps revela que a partir de dimecres s’aturaran les tempestes, almenys durant uns dies, i predominarà el sol. En canvi, el cap de setmana poden tornar les tempestes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT