PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

11.860 euros per distribuir les històries clíniques de l’Hospital

El SAAS atorga els treballs a Agentas per un termini d'un any

Per EL PERIÒDIC

Entrada de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.
Entrada de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell. | TONY LARA
L’Agència de Treball amb Suport, Agentas, serà l’encarregada de portar un any més el servei de distribució d’històries clíniques a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i la Clínica Verge de Meritxell. 
El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) ha adjudicat aquestes tasques a l’entitat per un preu de 11.860,12 euros. El contracte ha estat per adjudicació directa i té la validació d’un any, segons va fer públic ahir el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).Segons s’especifica en la pàgina web d’Agentas, el servei de distribució d’històries clíniques el duen a terme dues persones que s’encarreguen de les següents funcions: transport dels carros d’històries al matí a primera hora (de 8.00 a 9.00 h) i al migdia (de 14.00 a 15.00 h), i distribució específica –sobre demanda– durant la resta de la jornada (de 9.00 a 13.00 h i de 15.00 a 17.00 h).
 
Obres al SAAS / El BOPA també va fer públic ahir un edicte on s’especifica que, per acord del Consell Directiu del SAAS, es procedirà –mitjançant un concurs nacional de modalitat urgent– a la contractació d’obres i remodelacions de diferents serveis del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. 
 
Les empreses interessades, exclusivament andorranes, poden retirar el plecs de bases al Servei de Compres del SAAS i han de realitzar un pagament previ de 30 euros. Des d’avui ja es poden lliurar les sol·licituds pertinents al mateix al Servei de Compres del SAAS i la data límit de presentació serà el dia 22 de juny a les 15.00 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT