PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Campanya d'abonaments 2016-2017 del MoraBanc: Veure el bàsquet pot sortir gratis

Sota el hashtag #PortaUnAmic2016, renovar el carnet beneficiarà per portar nous socis

Per El Periòdic

Peñarroya es posa les mans al cap en el partit d’aquesta temporada contra el Múrcia al Poliesportiu, a l’abril.
Peñarroya es posa les mans al cap en el partit d’aquesta temporada contra el Múrcia al Poliesportiu, a l’abril. | TONY LARA
El dilluns vinent arrencarà la nova campanya d’abonaments del BC MoraBanc Andorra, amb l’objectiu de continuar fent créixer el número de socis, que està al voltant de les 2.200 persones. Sota el hashtag #PortaUnAmic2016, el club que presideix Gorka Aixàs torna a fer servir els abonats per incrementar aquesta xifra. D’aquí que els avantatges per als que tenen passi de temporada de la campanya ja acabada, veure l’equip de Peñarroya a la pròxima Lliga Endesa li pot sortir gratis.
 
Per a tots els que vulguin renovar el seu carnet, per portar una altra persona a abonar-se rebrà un 40% de descompte. A partir del segon la rebaixa serà d’un 20% i sempre acumulable. Així doncs, per a aquells que renovin amb l’abonament més car, xifrat en 355 euros, necessitarien portar deu amics li suposaria acabar pagant menys de 25 euros. A més, els que s’abonin arrossegats per un soci rebran un 10% de descompte.
 
Això no és nou, ja que la temporada passada ja es va posar a la pràctica aquesta fórmula i va funcionar molt bé. «El que busquem amb aquestes promocions és posar-ho el més fàcil possible», va apuntar ahir el cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez.
A més, la campanya del juny permetrà als abonats canviar el seu seient sinó, a partir de l’1 de juliol l’abonament es renovarà automàticament tal i com estava la temporada passada.
 
En política de preus, el BCA no ha pujat un cèntim a les tarifes. Els que renoven sempre gaudiran d’un preu més avantatjós, però en tot cas, els nous poden veure tots els partits per 163 euros; els estudiants, joves i veterans per 125; anant en família 122; i els infants, per 90.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT