PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ambatlle i Balmaseda, comissaris de la Biennal

Dels Tallers d’art de la Massana sortirà el projecte que presentarà Andorra a la Biennal de Venècia del 2017

Per EL PERIÒDIC

Balmaseda, amb Fiona Morrison, en una imatge d'arxiu.
Balmaseda, amb Fiona Morrison, en una imatge d'arxiu. | TONY LARA
Míriam Ambatlle i Javier Balmaseda formen el nou el comissariat a la Biennal d’art de Venècia del 2017: Ambatlle com a comissària principal, i Balmaseda com a comissari de suport. Ambatlle substitueix Henry Périer, comissari de les dues últimes edicions de la presència d’Andorra a l’esdeveniment d’art contemporani.
 
El Govern ha convocat els artistes a un certamen per a la concessió de tres espais als Tallers d’art de la Massana destinats a la creació artística, dels quals s’ha de seleccionar el projecte que presentarà Andorra a la Biennal de Venècia del 2017. Un dels objectius dels comissaris Ambatlle i Balmaseda és, precisament, la selecció dels tres projectes per ocupar els espais dels Tallers d’art de la Massana, el seguiment del desenvolupament dels projectes seleccionats i la formació dels artistes durant la seva estada als tallers. Quan hagi finalitzat aquest període, el comissariat seleccionarà un dels tres projectes perquè representi el pavelló andorrà a la 57a Biennal. La durada del comissariat finalitzarà quan s’acabi l’esdeveniment i el projecte guanyador sigui exposat a Andorra.
 
Balmaseda va ser un dels representants andorrans a la 55a Biennal de Venècia, per tant, té experiència en la cita amb l’art contemporani. Ambatlle és llicenciada en història de l’art.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT