PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’economista Gentzkow rebrà dimarts el premi Calvó Armengol

El guardó li és concedit per les aportacions a l’organització industrial

Per EL PERIÒDIC

L’economista guardonat, Matthew Gentzkow, rebrà el premi dimarts.
L’economista guardonat, Matthew Gentzkow, rebrà el premi dimarts. | UNIVERSITAT DE CHICAGO
L’economista i professor Matthew Gentzkow rebrà, el proper dimarts i de la mà del cap de Govern, Antoni Martí, el quart Premi Internacional Calvó Armengol pel plegat d’aportacions realitzades en l’àmbit de l’organització industrial.
 
La Sala d’actes del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany acollirà, el  proper dia 14 a partir de les sis de la tarda, l’entrega del guardó Calvó Armengol. El guanyador del premi ja va ser anunciat l’octubre de l’any passat però no serà fins la setmana vinent quan els màxims representants de les entitats organitzadores del reconeixement –la Barcelona Graduate School of Economics (GSE), el Patronat de la Fundació Crèdit Andorrà i el Govern– li facin entrega del premi.
 
Contribució a l’economia/ Gentzkow és mereixedor del quart Calvó Armengol per la seva trajectòria en matèria d’economia industrial i de l’estudi del comportament i del rendiment dels mercats de la indústria dels mitjans de comunicació, segons informa la Barcelona GSE. Així, tal com ja va notificar el Govern ara fa uns mesos, el Calvó Armengol 2015 s’entrega al professor anglès pel seu estudi del grau en què els diaris ofereixen una àmplia gamma d’informació, el nivell de parcialitat de què presumeixen així com la seva influència a les decisions dels electors.
 
La investigació encapçalada per l’economista segueix una línia similar a la recerca d’Antoni Calvó Armengol, que tractava de com es distribueix, s’interpreta i s’utilitza la informació en la societat. Gentzkow és, doncs, un guardonat idoni d’aquest quart Premi Internacional. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT