PUBLICITAT

Marsa

Clàudia Guri obté la plata a la primera edició de l'Europeu/AASSE

Una marca d’1,75 metres en salt d’altura li serveix per fer l’únic podi de la delegació andorrana

Per El Periòdic

Clàudia Guri, durant la competició de salt d'altura a Marsa.
Clàudia Guri, durant la competició de salt d'altura a Marsa. | FACEBOOK
Cap dels cinc andorrans que van participar el dissabte passat a la primera edició del Campionat d’Europa i de l’Associació Atètica de Petits Estats d’Europa (AASSE) era favorit per pujar al podi en base a les marques personals de tots els atletes participants, però tot i així el talent de Clàudia Guri va fer possible trencar amb les estadístiques.
 
La saltadora del CE Sant Julià va realitzar una marca d’1,75 metres en altura –dos centímetres menys que la seva marca personal– que li va valer per penjar-se la medalla de plata després d’una lluita aferrissada contra les  bosnianes Mladena Petrusic (també segona) i Sara Lucic (quarta), que també van fer el mateix registre. La guanyadora, i de manera aclaparadora, va ser la georgiana Valentyna Liashenko, amb un salt d’1,90.
 
En el 800 masculí, Pol Moya arribava a la cita amb el sisè millor temps, però finalment es va haver de conformar amb una marca d’1:51.88 i la novena posició en una carrera lenta que no el va beneficiar. Musa Hajdari, el gran favorit, no va fallar i es va embutxacar l’or aturant el crono en 1:48.43.
 
Pel que fa als 100 femenins, Andorra estava molt lluny de les primeres espases. Llovera, l’onzena favorita, no va estar gens fina i va acabar amb un pobre 13.05 que la van relegar a l’última posició de setze i Fani Sebastián també va estar per sota de les seves possibilitats i va acabar l’onzena amb 12.72.
 
Per últim, en els 200 masculins, Mikel de Sá, va ser el dotzè i últim amb un temps de 23.74.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT