PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Dòria és 17a en C1 als Mundials de canoa i caiac

La representant andorrana es queda fora de la final a la gran cita disputada al Parc del Segre

Per El Periòdic

Dòria, en la primera semifinal de divendres al Parc del Segre.
Dòria, en la primera semifinal de divendres al Parc del Segre. | Agustí Cucurulls
Mònica Dòria es va quedar en les semifinals en la modalitat de C1 als Mundials de canoa i caiac que es van disputar el cap de setmana passat a la Seu. Després de ser la vuitena a la primera ronda classificatòria de divendres, dissabte va ser la dissetena de les vint semifinalistes. Accedien les deu millors a la final, per tant allà es va acabar el paper de l’andorrana, que va cometre vuit penalitzacions. 
 
L’altra representant andorrana, Laura Pellicer, havia quedat eliminada el mateix divendres, ja que havia estat la 20a en la primera classificatòria –passaven les 15 millors– i la 15a en la segona –passaven ronda les cinc primeres. 
 
La campiona, de manera autoritària perquè va ser la primera tant a les classificatòries, com les semis i la final, va ser l’alturgellenca Núria Vilarrubla.
 
Pel que fa a K1, modalitat secundària que no treballen tant les canoistes andorranes, cap de les dues va passar de les classificatòries.
En tot cas, des de la federació recorden que Dòria i Pellicer tenen 17 i 15 anys i que la valoració de totes dues és positiva: «Els seus temps són bons, cal polir errades per tenir menys penalitzacions».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT