PUBLICITAT

Andorra La Vella

El pla de rèptils bio-indicadors pel canvi climàtic es posa en marxa

Bomosa signa un conveni amb els quatre centres que participen en la iniciativa

Per EL PERIÒDIC

Membres de Bomosa.
Membres de Bomosa. | BOMOSA
Es posa en marxa el programa Ectopyr, una iniciativa emmarcada en el Programa Interreg Poctefa 2014-2010 que té el propòsit d’impulsar un projecte per a la utilització de rèptils com a bio-indicadors del canvi climàtic. Bomosa serà la responsable de la gestió d’aquest projecte, així com de la divulgació del seu contingut. 
 
Amb aquest fi, l’entitat va firmar ahir un conveni amb el Centre National de la Recherche Scientifique-Station d’Ecologie Expérimentale du CNRS à Moulis, Nature Midi-Pyrenees i el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya.
 
La iniciativa, titulada Els ecoterms pirinencs en front del canvi climàtic, pretén ajudar a contenir l’acceleració actual del canvi climàtic que afecta de forma particularment pronunciada a la serralada pirinenca. 
 
Bomosa és una societat que impulsa projectes que solucionen un problema social alhora que generen valor per a la societat. A hores d’ara, l’entitat compta amb una plantilla de 70 treballadors i des de la seva creació ha col·laborat ja amb més de 100 projectes filantròpics i de social business. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT