PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ONCA amplia l’‘impacte social’ a la Seu d’Urgell

El Taller Ocupacional Claror viu avui la sessió amb 11 participants

Per EL PERIÒDIC

Unes classes de piano a un grup de joves.
Unes classes de piano a un grup de joves. | ANA
El programa socioeducatiu ‘Comunitat i impacte social’ de la Fundació ONCA creat per Queralt Prats d’ARTransforma, vol anar més enllà de les fronteres andorranes i per això serà un dels plats forts que oferirà el Taller Ocupacional Claror de la Seu d’Urgell, sota el nom ‘Taller Tastet’. 
La sessió es durà a terme avui  des de les 15.15 a les 16.30 hores, amb un grup d’onze participants i els seus acompanyants, i serà a càrrec de Queralt Prats i de David Sanz (músic vinculat al programa social de la Fundació ONCA, entitat formada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà).  
 
La proposta està relacionada amb el primer projecte ‘Musica’t’ i es durà a terme a les instal·lacions del mateix centre urgellenc. L’activitat es basa en donar oportunitats als participants per escoltar música de qualitat en directe, experimentar, tocar i crear conjuntament. Es valorarà la interacció per damunt de qualsevol competència tècnica, es donarà llibertat creativa, excloent l’error en les aportacions de tothom, i es diluirà el treball estrictament musical amb altres eines artístiques, com el moviment, per fomentar la creativitat i la participació significativa per part de tothom. Segons s’explica des del Taller Ocupacional Claror, «en aquesta àrea hi treballen persones amb capacitats i limitacions diferents: la tasca se centra a desenvolupar les seves potencialitats i els seus punts forts». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT