PUBLICITAT

Andorra la Vella

Sis anys pel robatori a l’Art d’Or i expulsió del país

Els fets es remunten a novembre del 2015

Per E. G.

Una imatge de l'interior de la batllia.
Una imatge de l'interior de la batllia. | TONY LARA
El Tribunal de Corts ha condemnat a quatre anys i sis mesos de presó als autors del robatori de la joieria Art d’Or, situada a Andorra la Vella. En el cas estaven implicats dos detinguts més, un home i una dona que van ser acusats de facilitar als autors del furt materials del robatori i la logística per poder realitzar la posterior fugida. A aquests també se’ls ha declarat culpables i el Tribunal els ha imposat una pena de dos anys i sis mesos de presó. 
 
Ambdues sentències consten d’una pena menor a la que demanava en un inici la fiscalia, ja que finalment el Tribunal ha considerat que es va realitzar únicament un delicte major de robatori i no hi va haver associació il·lícita, com deia l’acusació. 
 
Als quatre detinguts també se’ls ha prohibit l’entrada al país durant un període de 20 anys després de finalitzar la seva condemna penal. A més, han de trametre una indemnització de 101.632,86 euros a la propietària de la joieria i s’ha procedit al comís del vehicle emprat per dur a terme el robatori i la fugida, així com els materials utilitzats durant aquests. Els fets es remunten al novembre del 2015. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT