PUBLICITAT

Andorra La Vella

La 1a ruta de la tapa al Centre Històric engega amb 18 locals

L’oferta combina productes autòctons com la carn de vedella

Per EL PERIÒDIC

Inauguració d’Andorra de Tapes, ahir.
Inauguració d’Andorra de Tapes, ahir. | ANA / M. B.
El Centre Històric d’Andorra la Vella ja és la zona de referència de tapes durant les pròximes setmanes. Fins al 26 de juny se celebra la primera edició d’Andorra de Tapes, «un esdeveniment gastronòmic que serveix per impulsar la gastronomia d’Andorra tot posant a prova la creativitat dels restauradors», segons va informar ahir Andorra Turisme.
 
A la primera edició d’Andorra de tapes s’hi han adherit 18 bars o restaurants del nucli antic de la capital. 14 dels locals ofereixen propostes en format de tapa mentre que els altres quatre disposen d’un menú a base de tapes. Entre les propostes culinàries destaca la utilització de productes autòctons, com la carn de vedella d’Andorra, els bolets o la trumfa. Tots els productes s’han combinat d’una forma creativa amb la voluntat de satisfer tots els paladars. El preu d’una tapa més una cervesa és de 2,50 euros, mentre que el menú de tapes amb una cervesa val 30 euros.
 
PATROCINADOR DE RENOM / El certamen gastronòmic compta amb el patrocinador Estrella Damm, que també ha estat l’encarregat d’editar la guia titulada Andorra de tapes, en la qual s’hi inclouen totes les propostes gastronòmiques de cadascun dels restaurants participants.
 
La companyia cervesera també ha donat a conèixer l’esdeveniment a Catalunya publicant diferents pàgines de publicitat a diaris catalans de rellevància i, a més, ho ha promocionat a la seva pàgina web, www.gastronosfera.com, i les xarxes socials. L’objectiu és impulsar la gastronomia andorrana al mercat català i, per tant, que l’esdeveniment gastronòmic també tingui ressò fora d’Andorra.
La ruta de la tapa és la primera col·laboració que es realitza entre Andorra Turisme i Estrella Damm i la voluntat és que sigui només un inici, ja que la voluntat és continuar treballant en d’altres projectes en el futur.
 
La ruta de la tapa s’ha organitzat fent-la coincidir amb d’altres esdeveniments destacats, com el Jambo Street Music, que omplirà els carrers de la capital de música del 17 al 19 de juny, l’inici de les rebaixes d’estiu, que comencen avui, i l’actuació dels Fallaires d’Andorra la Vella per la revetlla de Sant Joan, la primera des que la festa va ser declarada Patrimoni Cultural Immaterial per la Unesco.
 
Ciutadania i visitants podran gaudir de l’oferta que combina gastronomia de qualitat amb una cervesa per un preu econòmic. La proposta va començar ahir i s’allargarà fins al 26 de juny. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT