PUBLICITAT

Andorra La Vella

‘Online’ mentre veus l’espectacle

Acord entre Turisme i la parapública perquè hi hagi ‘wifi’ al Cirque du Soleil

Per EL PERIÒDIC

Budzaku i Nadal després de signar l’acord, ahir a Andorra Telecom.
Budzaku i Nadal després de signar l’acord, ahir a Andorra Telecom. | TONY LARA
Queden poc més de quinze dies perquè el Cirque du Soleil torni a ser un dels motius per al turista per venir a visitar el Principat. Pocs serrells queden per lligar. Un dels que estava pendent el tenir o no wifi, es va resoldre ahir. El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, van signar el contracte de col∙laboració i per tant, els espectadors podran estar online sense la necessitat de tirar del 3G o el roaming mentre veuen Scalada Vision, del 2 al 30 de juliol a l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella. 
 
Cal dir que la connectivitat porta un asterisc en petit. Perquè la zona wifi estarà repartida per diversos punts, com per exemple als photocalls, però no a tot el recinte. «Això podria provocar una saturació d’usuaris i impossibilitaria una bona connexió», va matisar Nadal. En tot cas, es tracta d’una iniciativa que ja es va fer servir l’estiu passat i que vist el bon funcionament que va tenir, es repeteix. Unes 95.000 persones van veure en directe l’espectacle.
 
Així que ja es contempla que la gent difongui l’espectacle a xarxes socials al moment, sense haver d’esperar a tornar a casa, a l’hotel, al restaurant o allà on sopi. «Es tracta d’una iniciativa de país que s’ha de recolzar perquè és un atractiu molt important», beneeix Nadal. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT