PUBLICITAT

Encamp

Visita nocturna al MW Museu de l’Electricitat

L’equipament de FEDA conta el desenvolupament del sistema hidroelèctric

Per EL PERIÒDIC

Dos visitants al Museu.
Dos visitants al Museu. | TONY LARA
El MW Museu de l’Electricitat organitza aquesta nit, a les deu, la segona visita nocturna de la temporada estival. La proposta cultural s’emmarca en la programació de Nits d’estiu al museu.
 
L’equipament de FEDA Cultura proposa un viatge en el temps que comença amb el descobriment de l’electricitat i fa una introducció sobre què és l’energia i la importància que ha tingut en l’evolució d’Andorra. Durant el recorregut s’exposen els principis de l’aprofitament de les aigües fins al gran repte que va suposar, al principi del segle XX i per a la primera empresa hidroelèctrica de les valls, la creació de les infraestructures de tot un país. 
La visita inclou l’accés a la sala on hi ha les màquines que subministren part de l’electricitat que es consumeix Andorra. També es poden experimentar unes quantes aplicacions i característiques de l’energia elèctrica en uns
 
tallers didàctics. La visita nocturna estarà ambientada amb una actuació de The Xavi’s Band, un grup que interpreta versions de rock, amb tres veus sobre l’escenari, baix, guitarra i percussió. Per assistir a la visita nocturna cal reservar plaça al 739 111.
 
L’horari habitual del museu és de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 hores i de tres de la tarda a les 18.30 hores. Diumenge i festius, de deu del matí a dues de la tarda. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT