PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Saboya exposa a Margallo la negociació amb la UE

La possible acollida de refugiats va ser un dels temes tractats

Per EL PERIÒDIC

Margallo, amb Saboya al darrere sortint de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, ahir.
Margallo, amb Saboya al darrere sortint de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, ahir. | SFGA
Aprofitant la seva estada a la Seu d’Urgell per prendre part en la Trobada Empresarial al Pirineu, el ministre d’Afers Exteriors i de Cooperació espanyol, José Manuel García Margallo, va reiterar el suport a Andorra en les negociacions amb la Unió Europea. Ho va manifestar a la sortida de la trobada que va mantenir amb el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, en què aquest el va informar de l’estat de les negociacions així com de l’aprovació de la Llei d’intercanvi automàtic d’informació fiscal. 
 
També van parlar dels refugiats sirians que Andorra vol acollir i de la reunió sectorial d’educació que ha de tenir lloc a Andorra al setembre. En la trobada, a la qual els ha acompanyat l’ambaixador espanyol, Manuel Montobbio, ambdós ministres van tractar altres aspectes d’interès comú. 
Segons van informar des de l’Executiu, Saboya, va entrar en el detall de les converses que s’estan duent a terme amb la UE, en matèria de lliure circulació de mercaderies i del calendari de la negociació amb la UE previst per als pròxims mesos. 
 
D’altra banda, el ministre va informar al seu homòleg espanyol de la recent aprovació per part de l’executiu del projecte de Llei d’intercanvi automàtic d’informació fiscal, en el marc europeu i en el marc multilateral de l’OCDE.  Un altre aspecte ha estat explicar la situació sobre la possible acollida de refugiats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT