PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes aportarà 1,3 milions per al tercer dipòsit si Capesa no pot

Marín descarta que els terminis es puguin veure afectats

Per EL PERIÒDIC

Trini Marín, ahir durant la celebració del 38è aniversari de la parròquia.
Trini Marín, ahir durant la celebració del 38è aniversari de la parròquia. | ANA/B.N.
Després que el passat dijous Capesa no pogués efectuar la seva ampliació de capital per manca d’accionariats en l’assemblea general, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, va confirmar ahir durant l’arrosada popular del 38è aniversari de la parròquia, que al setembre es farà una nova assemblea on s’espera «molta més participació i confiem que es pugui fer l’ampliació». En qualsevol cas, va remarcar que «sigui com sigui, la construcció del tercer dipòsit continua endavant, la voluntat del comú és ferma i és aquesta». Així, Marín va explicar que si al setembre tampoc s’aconsegueix materialitzar l’ampliació, «el comú aportarà els 1,3 milions d’euros necessaris per finalitzar el tercer dipòsit i més endavant, quan canviïn els estatuts, ja ho arreglarem».

Amb tot, la cònsol major de la parròquia escaldenca va recordar que la forma de recuperar part de l’aportació serà igualment mitjançant una ampliació de capital de la companyia. «En el moment que treus més accions i les vens pots recuperar una part dels diners», va declarar.

Tot i aquesta situació imprevista, Marín va descartar que els terminis de construcció del tercer dipòsit es puguin veure afectats i en aquest sentit va manifestar que «a principis de juliol el primer dipòsit estarà operatiu al 100% i de cara al setembre o octubre ho hauria d’estar el tercer».

A més, Trini Marín va aprofitar per recordar que la problemàtica de Claror «no se solucionarà fins d’aquí a tres o quatre anys» i per aquest motiu va agregar que a banda dels dos nous dipòsits, que «ens donaran molta més autonomia i tranquil·litat», també se seguiran duent a terme accions de prevenció i control en la part afectada de la conca. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT